Privacy Café: 25 november, wachtwoordveiligheid

Joeri Evenementen


Privacy Café: voor je digitale zelfverdediging. Op zaterdag 25 november organiseert Bits of Groningen weer een Privacy Café, van 14:00 tot ongeveer 15:30 in het Groninger Forum (Oude Boteringestraat 18). Dit keer besteden we speciale aandacht aan wachtwoordveiligheid.

Tijdens het Privacy Café ga je aan de slag met je eigen digitale veiligheid en vrijheid. Van jong tot oud, van absolute beginner tot die-hard geek, iedereen is welkom. Waarom is online privacy belangrijk? En hoe houd je digitale leven in eigen hand? Deze vragen en meer komen aan bod in een informele setting.

Je neemt zelf een apparaat mee dat je wil beveiligen en (meer) privacy-proof wil maken. Dat kan van alles zijn: een laptop, een tablet of een smartphone. De aandacht zal vooral gericht zijn op het beperken van digitale sporen en zorgen dat communicatie via mail, chat en internet beveiligd wordt tegen pottenkijkers. Zo ga jij weer een stukje veiliger naar huis!

Het Privacy Café is gratis en wordt georganiseerd door vrijwilligers van Bits of Groningen. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar info@bitsofgroningen.nl. Aanmelden is niet verplicht, het helpt ons om in te schatten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten.

ps. Lijkt het je leuk om ook te helpen met het organiseren van een Privacy Café? Kom vooral langs of stuur ons een mailtje, we willen dit vaker gaan organiseren en vrijwilligers zijn altijd welkom!